søndag den 26. februar 2012

Lysere tider!

Sikke en dejlig solskinsdag vi har haft idag, endnu skønnere er det dog at vi nu går den lysere tid i møde og at der i dag har været lyst helt til kl 18. Endda lidt over kl 18! (Dette kan ses på billedet herunder, der er taget efter kl 18)

I dette gode vejr får man simpelthen energi og folk bliver mere glade, det oplevede vi, da vi idag tog os en dejlig lang cykeltur og på vejen så flere der var ude at gå tur, cykle og løbe, ikke nok med det, så kom smilene mere frem og hilste pænt!
 

Nu er vores ferie forbi. Hold da op en skøn ferie vi har haft og sikke en masse vi har oplevet, ugen startede ud med ingen planer, men vi tog en dag af gangen og det er det bedste vi har gjort. Jeg synes tit ferierne kan blive stressende hvis man har for mange planer.

Rigtig god søndag aften!!
Posted by Picasa

onsdag den 22. februar 2012

Orange sættekasse....

... til Astrids værelse. Jeg har købt denne sættekasse i søsterne grene for ca et års tid siden, men kunne ikke rigtig blive færdig med den. Astrid har spurgt flere gange om ikke snart jeg var færdig. Endelig skete det og hold da op hun blev glad for det færdige resultat:)


God onsdag aften.
Nu er halvdelen af ferien desværre gået!!
Posted by Picasa

mandag den 20. februar 2012

Endelig....

... fik jeg min længe ønskede vase fra KÄHLER, jubiiii... jeg elsker den, nok fordi den er i sort hvid:) Den passer jo så godt ind i vores stue. Jeg har valgt den store, fordi jeg netop er vild med det lidt grove, synes det er så fedt når tingene er store, såsom lamper, lysestager osv.
Jeg har valgt at sætte græne og nellikeri den, for at der kan komme lidt liv.

 


Vi holder vinterferie i denne uge, og hold da op vi nyder det!!
Posted by Picasa

torsdag den 16. februar 2012

Et lille hus....

......til Williams værelse.
Jeg har lavet dette hus til William, fandt skabelonen i et blad og synes det var så sødt. Det har været læææænge undervejs, knap et år:)
Det var egentlig beregnet som et album, der skulle kunne åbnes, men synes det kunne stå fint uden.



Sådan ser det ud på de 2 af siderne
Taget har jeg lavet med en rund lille punch og bukket dem på midten.

Og sådan på de andre....

Posted by Picasa

onsdag den 15. februar 2012

Kan i se hvad......

disse stumptjenere er lavet af???


Det samme som denne stol.... nemlig ski! Er de ikke bare fantastiske!?
Jeg synes de er meget sjove og synes faktisk stumptjeneren sagten kunne passe ind i mit hjem:)

Fandt også denne sjove og naturrige knagerække!


Og endnu en stumptjener!

søndag den 12. februar 2012

Fastelavn

Så blev det fastelavn og i den forbindelse skulle der selvfølgelig bages fastelavnsboller.
 I år har jeg  prøvet at bage med tynde skriver sukkerfri marcipan og små stykker mørk chokolade. MUMS siger jeg. Jeg valgte den sukkerfri marcipan og mørk chokolade, da det nemt kan blive for sødt med glasuren også.



Lørdag aften var vi til fastelavns FUN i hallen, en aften for børn i alle aldre, masser af hoppeborge, aktiviteter som badminton, hockey, fodbold og så var der diskotek, hvilket var et hit for Astrid der går til MGP dans,hun var ikke til at drive derfra og mente at vi snart skulle lave sådan et diskotek herhjemme.

Der blev også slået "kassen af tønden" og sørme om ikke William blev kattekongen.
Rigtig god søndag.
Vi skal vi i bio og se "min søsters børn".
Posted by Picasa

torsdag den 9. februar 2012

Nyt til drengeværelset

Åhh hvor jeg glæder mig til vi får lavet huset som vi ønsker det. I mellem tiden finder jeg masser af inspiration til rummene, selvom vi nok først er færdig med børnenes værelser om et års tid (skal jo først igang og det bliver engang sidst på sommeren) Må man jo gerne have lov til at drømme.
Jeg synes disse wallstickers og lamper fra Ferm living er fantastiske, kan lige forestille mig dem på Williams værelse.


Træet harjeg forestillet mig skal blive Astrids lampe.
Posted by Picasa

Soveværelse!

Her er lidt billeder fra vores soveværelse. Dette er midlertidig, da vi har planer om at lægge rummet til køkkenet, så vi får en dejligt stort køkken/alrum. Mit største ønske:-)


Tak fordi du kiggede forbi!!
Posted by Picasa

onsdag den 8. februar 2012

Nyt spisebord

Jeg har fået nyt spisebord.
Jeg har længe gerne ville have et nyt, selvom det andet ikke var ret gammelt, har aldrig været glad for det, og så fandt jeg dette bord, billigt i Ikea, der er plads til op til 14 personer. Tror helt sikkert jeg bliver glad for det.


Tak fordi du kiggede forbi!
Posted by Picasa

tirsdag den 7. februar 2012

Pige værelset

Her er lidt billeder af Astrids værelse, hun har fået det gamle soveværelse, så hun har et dejligt stort værelse. Farverne er holdt i rød, pink og orange, som i kan se, synes stadig der mangler en del orange. Vi har endnu ikke fået det indrettet som det skal være, da hun og hendes lillebror engang i den nærmeste fremtid skal have nye værelser.


Kan i have en kold, men dejlig solskins tirsdag.
Posted by Picasa

torsdag den 2. februar 2012

Min gyngestol!!!

Denne gyngestol købte jeg, da jeg var gravid med Astrid. Den har stået på børneværelset i 5 år og har været flittigt brugt, nu er den så kommet i stuen.  Den er købt på loppemarked  og var egentlig afsyret,  men dengang synes jeg den skulle males hvid, hvilket jeg må indrømme jeg har fortrudt idag.  Jeg har betrukket den med nyt stof, den sort og hvid stribet, og den har fået en ny pude, alt sammen købt i Ikea.


Lampen har jeg også lige været i Ikea for at købe:)


Tak for besøget!
Posted by Picasa